Pitești, 27.01.2009 – Audienţe cu laptop şi videoproiector la OCPI Argeş

Din această lună, la iniţiativa directorului Valentin Olteanu, la audienţele OCPI Argeş se folosesc laptopul şi videoproiectorul pentru eficientizarea soluţionării problemelor cetăţenilor. OCPI Argeş devine astfel prima instituţie din judeţ în care se folosesc la audienţe cele mai noi tehnologii IT. Cetăţenii care vin în audienţă la directorul OCPI Argeş pot vedea direct la videoproiector imagini din baza de date grafică a instituţiei.

„Se încearcă la o mare parte dintre persoanele care vin în audienţă soluţionarea pe loc a problemelor prin repartizarea lor imediată la serviciul responsabil. Ideea utilizării laptopului şi a videoproiectorului la audienţe mi-a venit din dorinţa de a spori timpul de soluţionare a cererilor cetăţenilor, pentru a face totul interactiv şi pentru a fluidiza la cei mai înalţi parametri procesul de comunicare. La OCPI Argeş cetăţenii sunt prioritatea noastră”, a declarat directorul OCPI Argeş, Valentin Olteanu.

Prin intermediul laptopului şi videoproiectorului, cetăţenii pot vedea situaţia din teren transpusă în imaginile din baza de date, imagini care conţin ortofotoplanuri, planuri cadastrale şi documentaţiile cadastrale executate.

Programul de audienţe al directorului OCPI Argeş este următorul: marţea, între orele 10-12 şi joia, între orele 14-16. Înscrierile se fac direct la sediul instituţie, din strada Maior Şonţu nr.8A.